Cerinte Helper:
Minim 150 ore pe sectiunea pe care vrei gradul
Varsta minima de 14 ani
Microfon ok
Activitate pe serverul de discord
Bun simt
Respect si motivatie
Limbaj adecvat
Model Cerere:
- Username din joc:2134eqwsafdfsd
- Username discord: Andrei8#3576
- Grad actual:Membru
- Serverul pe care doriti gradul:FadeUnity Minecraft
- Sectiunea pe care doriti sa obtineti gradul:Minecraft
- Varsta:11
- Poza cu orele de pe server(link de pe imgur):minecraft - Imgur
- Ai citit regulamentul?:da,chiar si de mai multe ori pentru ca nu vreau sa pierd informati
- De ce crezi ca ai putea sa fi Helper pe server?:eu cred ca asi putea fi ,,Helper''pe acest server pentru a inbunatati servarul si comunitatea acestuia
- Ai mai avut grad pe alte servere?:nu
- Ai cont premium?(autologin activ si poza daca da):nu
- Cate ore poti fi activ pe server pe saptamana?: 40-50 depinde de zile
- Cu ce se ocupa un Helper?:un Hepler se ocupa cu sanctionarea playerilor care nu respecta regulamentul,ajutarea playerilor,informati despre server pentru pleyeri
- Descriere personala(minim 100 cuvinte):Ma numesc Andrei,am frumoasa varsta de 11 ani,imi petrec ce-l mai mult timpul pe jocul meu preferat Minecraft,ma mai joc cateodata Among us dar foarte rar,nu ies des afara,imi place scoala,nu cred ca e atat de grea.
<footer class="footer-text-bar pull-left" style="box-sizing: inherit; padding: 20px 0px; width: 1017px; z-index: 7; text-transform: uppercase; font-weight: bold; border-radius: 0px; margin: 0px; border-bottom: 4px solid #7b18c7; border-top: 4px solid #7b18c7; font-family: Coda, cursive; font-size: 16px; float: left !important; color: #ffffff !important; background-color: #7b18c7 !important;">
Respins! Motiv: Nu intrunesti varsta necesara pentru aceasta pozitie.
Te asteptam la urmatoarea perioada de recrutare!