Server

Conectați-vă acum folosind IP-ul: play.fadeunity.co.ro
În prezent sunt 21 jucători online.

Discord

 Connect with the link https://discord.gg/FRsFZTZ
There are currently users online.

Welcome to FadeUnity
To join our community, please login or register!Rican
Owner

36 mesaje
12 subiecte

IGN: Rican
Acum 2 luni

Regulament si Informatii Builder:

 

1.Un builder trebuie sa consulte builderul sef, in lipsa acestuia trebuie sa consulte ownerul si ceilati colegi builderi.

2.In cazul un builder crashuieste serverul "buildzone" acesta este rugat sa anunte un owner si sa incerce sa evite acest lucru pe viitor.

3.In cazul in care un builder are o idee o poate impartasi pe chatul builderzone, nu sa o puna in aplicare singur fara sa anunte un grad mai mare.

4.Un builder trebuie sa fie respectos fata de ceilalti colegi.

5.In cazul in care doi builderi se cearta acestia trebuie sa ii rezolve in privat disputa sau cun un rank mai mare al comunitatii.

6.Un builder nu are voie sa impartaseasca detalii cu alti membrii sau altfe forme alte staffului despre buildul la care lucreaza sau alte spoilere.

7.In cazul in care un builder abuza de functie acesta trebuie raportat imediat la admin sau owner.

8.In cazul in care un moderator sau detinator de alta functie doreste sa fie builder acesta trebuie sa renunte la toate functile anterioare.

9.In cazul in care un builder nu poate sa fie activ pe o perioada de timp acesta are obligatia sa anunte pe chatul builderilor.

10.In cazul in care un builder este inactiv de mai mult de 2 saptamanii acesta primi derank, aceasta regula se aplica numai in cazul in care un quest este activ.

11.Questurile la care builderi trebuie sa lucreze vor fi puse pe chat builder quest.